غلامزاده افزود: متخلفین به استناد ماده 11 و 12 قانون شکار و صید به مراجع قضایی معرفی شدند که علاوه بر مجازات مقرر در قانون، بابت شکار هر راس قوچ مبلغ یکصد میلیون ریال از لحاظ ضرر و زیان باید به محیط زیست پرداخت کنند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سرخس خاطرنشان کرد: همچنین گزارشهایی مبنی بر صید و نگهداری غیرمجاز پرندگان شکاری توسط یکی از متخلفان و نگهداری پرنده در مخفیگاه وی، پس از طی کردن روال قانونی و اخذ دستور قضایی، در حین بازرسی از منزل متخلف یک بهله سارگپه کشف و ضبط شد.
غلامزاده افزود: با توجه به اینکه پرنده کشف شده براساس بند(ت)ماده سه قانون شکار و صید مصوب شورای عالی محیط زیست جزو گونههای حمایت شده محسوب میشود. عمل ارتکابی متخلف به استناد بند الف ماده 12 قانون شکار و صید،ماده 31 آییننامه اجرایی قانون شکار و صید و ماده 680 قانون مجازات اسلامی جرم و مستوجب مجازات است و متخلف ضمن تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قضایی به دادسرا معرفی شد.
وی گفت: با توجه به فصل جوجهگذاری و جوجهآوری پرندگان شکاری، از شهروندان تقاضا داریم از تخریب لانه پرندگان و برداشت جوجه پرندگان پرهیز و مشاهده هر گونه جوجه پرندگان شکاری آسیب دیده، فاقد قدرت پرواز و تخلف صید غیرمجاز را به اداره حفاظت محیط زیست گزارش کنند.
نظر شما